Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Henan WadJay Machinery Co.Ltd
Thuis Nieuws

metaal die Machinefabrikant inlassen

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
metaal die Machinefabrikant inlassen
Laatste bedrijfsnieuws over metaal die Machinefabrikant inlassen

het metaal die machine inlassen is goed - gekend voor hun indrukwekkende verrichtingen in het aanbieden van nauwkeurige grootte, regelbare snelheid en uitzonderlijk het langere leven.
Wat een inlassende machine of een Slotter is:
Het inlassen van machine is een vergeldend apparatenhulpmiddel waarin, een ram die het hulpmiddel behandelen in een verticale as vergeldt en het knipsel door hulpmiddel tijdens de benedenwaartse klap wordt uitgevoerd. De werktuigmachine verwijdert om het even welke onnodige materiële spaanders uit het werkstuk om latten, groeven en andere hulpmiddelen te veroorzaken. De machine kan vlakke en contouroppervlakte en groeven ook veroorzaken. De componenten van slottermachine omvatten: Basis, kolom en lijst, ram en hulpmiddelhoofd en zadel.

De basis van slotter is robuust genoeg om eender welke knipselkrachten te behandelen. De voorkant van de verticale kolom heeft gidsaanwijzingen voor hulpmiddel. wadjay steunt het hulpmiddelhoofd waaraan het hulpmiddel wordt aangesloten. Het werkstuk is geïnstalleerd op lijst die longitudinale, dwars en roterende voermotie kan ondergaan. het metaal die machine inlassen wordt algemeen gebruikt om groeven te snijden, tot groeven in verschillende vormen te sluiten en te leiden veroorzakend eenvormige en niet-uniforme oppervlakten. Het kan op om het even welk werk worden gebruikt waar de verticale hulpmiddelmotie als belangrijk en voordelig wordt beschouwd.

Bartijd : 2022-05-26 18:10:21 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Henan WadJay Machinery Co.Ltd

Tel.: 008613676965155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)